Bobtech

De grootste geautoriseerde Kirby distributeur van Nederland

Schaft u een Kirby aan bij Bobtech? Dan weet u dat u niet alleen verzekerd bent van hoge kwaliteit, maar ook van de beste service. Onze kracht is onze service, die verder gaat dan de Nederlandse standaard. Zo geven we u een seintje als de garantie afloopt, zodat u lastminute nog kunt profiteren van de garantiebeurt. Ook ruilt u bij ons eenvoudig uw Kirby in voor het allernieuwste model.

Voorkant kantoor Bobtech

 Ervaring

Sinds jaar en dag is Bobtech dé nummer één dealer van Kirby in Nederland. Dankzij onze ervaring en vakkennis kennen we de reinigingsmachine door en door. Wij weten alles van Kirby, zodat u voor advies en met al uw vragen bij ons aan het juiste adres bent.

 Onderhoud

Bij Bobtech is onderhoud ook echt onderhoud. Onze monteurs kennen Kirby van haver tot gort. Ieder onderdeel kijken ze secuur na. Ze maken de stofzuiger stofvrij en checken of alle hulpstukken nog aanwezig zijn. Zo blijft uw Kirby presteren op topniveau.

  Service

Bobtech staat voor goede en laagdrempelige service. Heeft u uitleg nodig over de mogelijkheden van uw Kirby? Ons team beantwoordt telefonisch snel en vakkundig uw vragen. Kunt u niet verder? Wij komen graag bij u langs om het probleem op te lossen.

Bobtech levert Kirby-kwaliteit en service bij u aan huis

Waarom een geautoriseerde dealer?

Bobtech is officieel goedgekeurd door Kirby. Dat houdt in dat u bij ons verzekerd bent van de originele kwaliteitsproducten en onderdelen rechtstreeks uit de Amerikaanse fabriek van Kirby. Bovendien krijgt u drie jaar fabrieksgarantie op uw Kirby en de bijbehorende service. Niet-geautoriseerde dealers krijgen niet geleverd door Kirby.

Bobtech is de grootste geautoriseerde distributeur van Kirby in Nederland. Door heel Nederland onderhouden en verkopen wij Kirby-stofzuigers. Kirby is een beschermd product, dat u niet online of in de winkel kunt kopen. Onze gespecialiseerde vakmensen komen graag bij u thuis voor een demonstratie. 

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN KIRBY DEMO

Heeft u een vraag?

Bel 0342 47 55 64
Stuur een e-mail

Openingstijden
ma - vr: 09.00 - 17.00 uur

Vraag gratis demo aan