Dieptereiniging Voor alle vloeren Hulpstukken Garantie

Verbeterde luchtkwaliteit

Kirby reinigt grondig, zelfs tot diep in het tapijt of het matras. Dat maakt de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met astmatische aandoeningen of allergieën en voor huishoudens met huisdieren.

Kirby stoot geen vuile lucht uit en beschikt over een speciale stofzak, waar geen fijnstof doorkomt. Met Kirby verwijdert u niet alleen snel en effectief stof en huishoudelijk afval, maar ook huisstofmijt, huisdierhaar, schimmelsporen en pollen.

Onderhoud van alle vloeren

Van tegels tot tapijt en van laminaat tot parket. Voor iedere vloer heeft Kirby de juiste reinigingsoplossing paraat. Kirby maakt grondig schoonmaken snel en eenvoudig. 

Zo zet u met Kirby zelf uw houten vloer in een handomdraai in de was. Heeft u tapijt in huis? Zowel laagpolig als hoogpolig tapijt ziet er weer uit als nieuw met Kirby. Met de shampoo en een draaiende klopborstel voorziet u uw vloerbedekking van een dieptereiniging. Kirby schrobt uw plavuizen en maakt ook de voegen schoon. Er hoeft geen professioneel schoonmaakbedrijf meer aan te pas te komen.

Tientallen toepassingen

Met Kirby houdt u uw huis echt schoon van de kelder tot de zolder. Naast de standaard krachtige reinigingsopties kunt u bij Bobtech terecht voor extra Kirby hulpstukken voor tientallen verschillende toepassingen. Zo maakt u van uw Kirby de enige reinigingsmachine in huis die u nodig heeft. Andere apparaten kunnen definitief de deur uit.

Tover uw Kirby-stofzuiger met de hulpstukken eenvoudig om tot bladblazer, schuurmachine, schrobber of zelfs een massageapparaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk de instructiefilms om alvast een indruk te krijgen of maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.

Optimale service

Bobtech is een geautoriseerde dealer van Kirby en officieel goedgekeurd door het Amerikaanse moederbedrijf. Dat maakt dat u bij ons gegarandeerd een originele Kirby aanschaft inclusief de bijbehorende service en garantie. 

U heeft drie jaar garantie op uw Kirby reinigingssyteem. Voordat de garantie verloopt, bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van een garantiebeurt, uitgevoerd door onze gespecialiseerde servicemonteurs. Maar ook na afloop van de garantietermijn staan wij uiteraard voor u klaar met hoogwaardige service en het beste onderhoud.

Wat doen wij voor u?

1. Gratis demonstratie

Maak vrijblijvend kennis met Kirby: het meest geavanceerde reinigingsapparaat voor een écht schoon huis. Vraag bij Bobtech een gratis demonstratie aan van Kirby bij u thuis en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

2. Persoonlijk contact

Heeft u een vraag? Ons team staat paraat om u verder te helpen, zodat u alle opties van de machine optimaal kunt benutten. Bobtech doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u plezier beleeft aan uw Kirby.

3. Snelle service

Wij begrijpen dat u het liefst zo snel mogelijk geholpen wordt. Daarom hoeft u bij ons nooit lang te wachten. Of het nu gaat om een demonstratie of advies over uw Kirby. Ons team staat u graag te woord.

Bobtech levert Kirby-kwaliteit en service bij u aan huis

De kracht van Kirby

Kirby bestaat ruim honderd jaar en is de meest geavanceerde stofzuiger op de markt. Kirby is de enige machine die u nodig heeft om uw hele huis te reinigen. Met een investering in Kirby investeert u in uw huis. Het veelzijdige reinigingssysteem beschermt uw huis en verlengt de levensduur van uw vloeren en meubels. Het gebruik van het juiste hulpstuk voor iedere klus maakt het verschil. Kirby kent vele toepassingen, die speciaal ontworpen zijn om ieder facet van uw huis te reinigen.

DOWNLOAD HET INSTRUCTIEBOEKJE

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wil je deel uitmaken van ons team?

Vraag gratis demo aan